skip to Main Content

Solucions per a la llar, locals comercials i indústries

Amb més de 40 anys d’experiència podem actuar en obra nova, equipaments industrials, reformes, sectors de serveis i hostaleria.

Presentació

INSTAL·LACIONS RAMON ROSELL S.L. som una empresa instal·ladora dedicada a tot tipus d’instal·lacions i manteniments elèctrics, d’aigua i gas, tant en edificis privats com públics, comercials i industrials. Registrada com a societat limitada des de l’any 1995, la nostra activitat empresarial té els seus orígens l’any 1973 a la localitat del Vendrell.

El nostre objectiu és proporcionar al client l’assessorament adequat per poder satisfer qualsevol necessitat tècnica i de confort, comptant amb les darreres novetats tecnològiques del mercat. Així mateix, donem una excel·lent cobertura en manteniments i serveis d’urgències. També projectem i legalitzem les nostres instal·lacions als organismes d’Indústria de la demarcació corresponents.

Estem ubicats al carrer Serrallers núm. 23, del Polígon Industrial La Cometa del Vendrell (Baix Penedès), en una nau de 310 m2, que acull la nostra oficina i el magatzem-taller.

Back To Top